Services.

Wij zijn Wolves Agency. We blijven loyaal aan jouw concept, bepalen zelf de vrijheid waarin we denken en zijn beschermers gedurende het hele proces.

PRODUCTIONS

Wat velen hoofdpijn en stress bezorgd, is onze specialiteit. Wij nemen volledig de touwtjes in handen en nemen de zorgen over jouw event compleet uit handen. Naast eigen producties, hebben we ook al jaren lang ervaring in het produceren van business-to-business events, brand-activaties en nog veel meer.
Door nauwe samenwerkingen met verschillende partijen door de jaren heen, hebben we een uitstekend netwerk weten op te bouwen. Dit alles bij elkaar geeft ons de zekerheid dat we jouw event succesvol laten verlopen.
Benieuwd of we iets voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier onderaan de pagina in!

MARKETING

Uiteraard bepaald jij wat voor event je wilt organiseren, wanner het zal plaatsvinden en wat voor publiek hier moet komen. Onze ervaring maakt ons specialist in het online en offline marketen van events. Van content tot strategie, en van Facebook tot postercampagnes. Wij denken het uit en pakken het op.
Maar het blijft jouw event. Ten alle tijde zullen wij er dus voor waken dat de bezoekers worden meegenomen in de belevenis van jouw merk.
Benieuwd of we iets voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier hieronder in!

Contact us